Černý čaj
Černé čaje - Černý čaj je čaj, který prochází nejdelší oxidací. Proces se skládá ze sběru, zavadání, poškození struktury listu, oxidace, sušení. V Číně je černý čaj známý pod názvem červený čaj.
Info o čaji:
The timing of drinking a cup of tea may vary from person to person, from culture to culture, Some prefer it in the morning, while others sip it in periods of noon or even evening. Mahmood tea is one of the most popular tea in all parts of the world, It is the best-selling tea around the world and is one of the most widely used varieties. It contains many health benefits in various areas, so it is good to drink a daily cup of it
: Sri Lanka
Ingredients: black tea in bags
2g bag
Sri Lanka, once called Ceylon under English rule, is one of the main black tea producing countries.
Osobní popis:
Vůně suchého listu v sáčku je dřevitá s lehce vegetálním podtextem - vůně čerstvě popsaného listí ze stromů - kaštan, čerstvé bukvice.
List je drobný, dust třída, hnědé malé plátky. V nahřátém nádobí jsou zde stopy peckovice višní a praženého žita.
Barva nálevu tmavá, hnědavá.
Sytá hořko-sladká základna, dřevitá primární chuť, stopy ořechů, v pozadi prvky sladu, slabé záblesky medu.
Dojezd zpočátku nahořklejší. Při delším louhování nakyslejší podtext, prvky listnatých dřevin, popadane čerstvé listy kaštanů, javorů a čerstvé bukvice. Slabý podtext v podobě melty. Vydatná a dlouhotrvající dochuť. Zahřívající efekt a lehce povzbudivý účinek.
Na samém závěru dochutě lehce medová stopka
Cena: 150,-/100 sáčků se skleničkou
Prodejce: Chezamis.cz