X | | POZNÁMKY |
LIST | | Plně oxidovaný, tmavý černo-šedý drobný list. Tříděné malé sekané listy, podle vzhledu standardní, vzhled nic neprozrazuje. Vůně listu je dřevitá s lehkou pryskyřičnou, hořko-sladkou, texturou. |
NAHŘÁTÝ LIST | | Kořeněná (hřebíček), lehce pryskyřičná, lehounce kouřová, náznakem sladová vůně s dřevitou základnou. Poměrně pestrý a enormně hutný vonný požitek. |
BARVA NÁLEVU | | Rudá barva nálevu, pouze pár zlomků v misce po slévání, žádný prach, či kal. |
CHUŤ | | Lehounce svíravá chuť, základna dřevitá, spíše nasládlá, lehce nahořklá složka na jazyku. Jehličnaté dřeviny, náznak sladu, výrazně karamel a přezrálé ovoce. |
DOCHUŤ | | Po polknutí přijatelně svíravá kouřovo-dřevitá stopka. Po chvilce odlehčení a pestřejší projevy chutí v dochuti. Hořko-sladký balanc, později sládnutí celku. Hrají zde výrazně dřeviny (jehličnany - suché jehličí borovice), lehce štiplavý hřebíček, mnohem lahodnější a výraznější ovoce (broskev), místy šťáva marakuji. Dochuť středně dlouhá, až 5min, v závěru dřeviny a koření. |
VYLOUHOVANÝ LIST | | Drobný, tužší list hnědé barvy. Lissty jsou vitální, v dobré kondici, mladší lístky, kousky tipsů, sekaný, ale dobrý materiál. |